Marche Family Friendly

ImageNumar persoane

ImagePerioada

7 Nopti

Prima zi

ImageCazare

ImageTransport

 • Fara transport
Descriere

In Marche vacanta este pentru toata familia! 

Parcurile acvatice si parcurile de aventuri sunt oportunitati minunate de a explora frumusetile regiunii Marche si de a petrece momente memorabile in aer liber impreuna cu intreaga familie. Exista, de asemenea, numeroase festivaluri la care este posibil sa participati in cursul anului, cu expozitii si initiative dedicate copiilor la centru, cum ar fi activitati teatrale si delicatese de diferite tipuri.   

In provincia Macerata exista trei parcuri acvatice, cufundate intr-un peisaj Intre mare si munte, locuri ideale pentru copii si adulti: Acquapark Malibù din Porto Recanati, Parcul Aqua VerdeAzzurro din Cingoli si Parcul Eldorado din Apiro. Pentru cei mai aventurosi exista Parcul de aventuri Lacul Cingoli, format din cai aeriene pe copaci, itinerarii Intre canioane artificiale, tuneluri si paraie. Parcul Zoologic din Falconara Marittima (AN) gazduieste numeroase specii de animale si este dotat cu o zona de picnic pentru a va relaxa in bucurie. 

Parcul Carpegna, cu 11 trasee, este primul parc acrobatic forestier din provincia Pesaro-Urbino, In parcul natural Sasso Simone si Simoncello, in inima comunitatii montane Montefeltro. In Jesi, o atractie frumoasa este Tree Park, un parc de aventuri care include pasaje prin copaci, cu scopul de a dezvolta abilitati psihomotorii, de a merge intre pasarele si tunelurile, toate in siguranta maxima si cu asistenta unui personal calificat. Gradina Fluturilor, din Montalto di Cessapalombo (MC), ii asteapta pe cei care doresc sa observe natura sau sa petreaca momente de relaxare in aer liber, incantati de o gradina in care numeroase specii de fluturi zboara liber.

Pentru iubitorii de zapada, Kinderland Adventure Park este infiintat In statiunea de schi Frontone, un loc de joaca pe zapada, unde copiii de la trei ani pot aluneca, se pot juca, fac primii pasi pe zapada in perfecta armonie cu muntii. Zona, complet ingradita si sigura, este o adevarata oaza pentru familii si permite copiilor sa se distreze fara niciun pericol.

Parcul de aventuri din Furlo: cufundat in rezervatia naturala omonima, ofera trasee acrobatice Incepand cu varsta de sase ani.
In Parcul Frasassi Avventura, din Genga (AN), in apropierea abatiei romanice din San Vittore alle Chiuse, puteti intalni trasee pline de adrenalina suspendate peste raul Sentino, poduri tibetane rickety si scripete ametitoare. Cufundat intr-un context natural fantastic, pe Lacul Fiastra, se afla Parcul de aventuri, format din mai multe carari in copaci facute cu funie si franghii si o telecabina care traverseaza lacul. 

Noaptea alba pentru copii,  in Pesaro, cel de-al treilea weekend din iunie este dedicat copiilor, cu jocuri si ateliere pentru a invata cum sa gateasca, sa coloreze si sa se joace. In oras, muzeele se deschid pana la miezul noptii si pentru intreaga familie sunt spectacole de magie, galeonul piratilor si sporturi pe mare. 

Inghetata pentru toata lumea Micul sat Agugliano (AN), la o aruncatura de piatra de la mare, in fiecare an, in iunie, gazduieste Festivalul Artizan Gelato, o excelenta deosebita a orasului caruia i-a fost dedicat un eveniment de rezonanta europeana.

 

Hotel 3*/ 4* stele-tarif in HB - zi/include bauturi 1/2 apa si 1/4 de vin + serviciu de plaja Hotel Napoleon 4* Hotel Delle Nazioni 3* sup  Hotel Metropol 3 * Hotel Gala 3* 

PERIOADA A1 – de la 17/9 la 31/10 

PERIOADA A2 – de la 1/4la  30/5

€ 62,00 € 50,00 € 48,00 € 48,00 
PERIOADA B - de la 01/6 AL 23/6 si de la 25/8 AL 17/9 € 66,00 € 62,00 € 60,00 € 60,00 
PERIOADA C - de la 23/6 AL 4/8 si de la 18/8 AL 25/8 € 84,00 € 74,00 € 72,00 € 72,00 
PERIOADA D - de la 04/08 la 18/8 € 108,00 €82,00 € 77,00 € 77,00 
Supliment camera single pe zi€ 20,00 € 18,00 € 14,00 € 14,00 
Supliment camera dubla in regim de single pe zi € 30,00 € 26,00 € 24,00 € 24,0 

Tariful include: 

 • 7 zile All inclusive hotel 3*/4* - tarrife in HB pentru minim 2 persoane minim 7 zile
 • ½ APA si ¼ VIN la masa
 • serviciul de plaja cu umbrela si 2 slezonguri, exclus in primul rand
 • Discount copii pentru al 3-lea si al 4-lea pat in camera de la 0-2,99 GRATIS, de la 3-5,99 reducere 50%, de la 6 la 11,99 reducere de 30%, peste 12 ani reducere 10 %, box si masa 20 Euro/ zi.
 • Supliment single / zi  de la 14 Euro / zi
 • Supliment camera dubla pentru folosinta in regim single de la 24 euro/zi.

 

Tariful nu include: 

 • Taxele de hotel se achita la hotel.
 • Tarifele standard nu se aplica pentru perioadele de punte, sarbatori sau manifestari la nivel local.
 • Disponibilitate la cerere, nici o camera nu este rezervata anticipat.
 • Tarifele sunt disponibile cu programare prealabila si la cerere
 • Intrarile la obiectivele turistice
 • orice alte servicii solicitate de turisti, dar nespecificate in program
 • orice servicii suplimentare cauzate de  forta majora (ex cheltuielile aparute ca urmare a  prelungirii sejurului cauzat de vremea rea).

 

Informatii suplimentare. Organizatorul Isi rezerva dreptul de a modifica programul In functie de factorii externi, fara a afecta calitatea acestuia. Pentru orice activitate organizata de ANIMA HOLIDAYS – EVERYN beneficiati de consultanta gratuita, astfel Incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente de calatorie si vacanta.